Thuis

Green Hong Simulation lawn Co. , Ltd

Ik ben online Chatten Nu

Green Hong Simulation lawn Co. , Ltd

1
Green Hong Simulation lawn Co. , Ltd

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Verdeler/groothandel
Verkoper
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : bekwaam
Aantal werknemers : >100
Opgericht Jaar : 2006
Export pct : 80% - 90%

 

Co van het Wena specialiseert Lvhong Gesimuleerd Gazon zich, Ltd in het onderzoek en de ontwikkeling, vervaardiging en verkoop van kunstmatig gazon, en het het merkhandelsmerk van het bedrijf.


Het bedrijf heeft meer dan 100 werknemers, en heeft een moderne productiebasis van 8000 vierkante meters, wie tekeningsproductielijn, gazonproductielijn en automatische drogende productielijn. Er zijn professionele bouwteams in China, het verstrekken |uitvoerige kunstmatige de gazonproducten, bouw en diensten.


De de productiebasis wordt van het bedrijf gevestigd in Wen'an, Hebei-Provincie. Het team van R&D van het bedrijf is gewijd aan het onderzoek en de ontwikkeling van hoog-qualityatial gazon. Sinds zijn estabishment heeft het bedrijf in eerste-cdassproductiontechnologie, wetenschappelijk beheer en de nadenkende dienst, en gewonnen brede vertrouwen en steun van vrienden in binnen- en buitenland voortgeduurd.

Wij hangen altijd het principe van „kwaliteitsvuist aan, klant first om onze klanten te dienen, constant klant ontmoeten en te overschrijden
de verwachtingen, houden tempo met The Times, bereiden de weg en vernieuwen. om de artificlal gazonzaken te bloeien, zijn wij bereid oprecht om met vrienden van alle gangen van het leven samen te werken om beter morgen te creëren

Contactgegevens
Green Hong Simulation lawn Co. , Ltd

Contactpersoon: sales

Tel.: +86-18833616327

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)